banner

YÖK Başkanı’ndan 'öğrenci affı' sinyali




Üniversite öğrencilerine af gelecek mi? YÖK Başkanı Çetinsaya'dan "öğrenci affı" açıklaması

YÖK Başkanı Çetinsaya, üniversite öğrencilerine çözüm süreci kapsamında af getirilmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada yetkinin TBMM’ye ait olduğunu belirterek, “İnsanların tekrar eğitim hayatına kazandırılması neden olmasın. Suça, şiddete karışmamış kişilerin tekrar sisteme dahil olmalarından daha güzel bir şey olamaz herhalde" dedi.

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya katıldığı bir televizyon programında öğrenci affının takdirinin TBMM'de olduğunu belirterek "İnsanların tekrar eğitim hayatına kazandırılması neden olmasın. Suça, şiddete karışmamış kişilerin tekrar sisteme dahil olmalarından daha güzel bir şey olamaz herhalde" dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.