banner

Lise öğrencisi okul bahçesinde ölü bulundu




Antalya'da 17 yaşındaki lise öğrencisi, bir ilköğretim okulunun bahçesinde ölü bulundu. Öğrenciye ait olan cesedin yanında gazı boşalmış bir çakmak bulundu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 07.30 sıralarında Siteler Mahallesi'ndeki Leyla Kahraman İlkokulu'na gelen öğretmenler, okul bahçesinde bir kişinin yerde hareketsiz yattığını fark etti. Öğretmenlerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, bu kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada cesedin, Konyaaltı Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Hasan Bozkurt'a ait olduğunu tespit edildi. Bozkurt'un yanında gazı boşalmış bir çakmak bulundu. Polis ekiplerinin incelemesi sırasında okula gelen bazı öğrencilerin ağladığı gözlendi.

Öğretmenler, öğrencilerin cesedi görmemesi için çevresine plaj şemsiyesi koydu. Bu sırada polisin haber vermesiyle okula gelen anne Şerife Bozkurt, fenalık geçirdi. Bozkurt'a ambulansta sakinleştirici iğne vuruldu.

Bozkurt'un cesedi, polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bozkurt'un çakmak gazını koklaması sonucu zehirlendiği sanılıyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri son zamanlarda özellikle lise öğrencilerinin çakmak gazı kullanmaya başladığını, çakmak gazlarının marketlerde 2 liraya satıldığını bildirdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.