banner

Gül, Sadıki Koleji'ni ziyaret etti




Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tunus'ta Sadıki Koleji'ni ziyaret ederek, TİKA tarafından kurulan bilgisayar laboratuarının açılışını yaptı.
abdullah_gul_tunusCumhurbaşkanı Gül, Sadıki Koleji'ni ziyareti sırasında öğrencilerle bir araya gelerek, sohbet etti. Osmanlı Sadrazamlarından Hayreddin Paşa'nın resmi altında okulun anı defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Gül, okulda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, deftere, okulun Tunus ile Türkiye arasında köprü görevi görecek yöneticileri yetiştirmesi dileğini yazdı. Cumhurbaşkanı Gül, Sadıki Koleji'ni ziyaretin ardından ise Nahda Hareketi Partisi Lideri Raşid Gannuşi'nin onuruna verdiği yemeğe katıldı.
Basına kapalı gerçekleşen yemeğin ardından Tunus sokaklarını gezen Cumhurbaşkanı Gül, Medine Çarşısını gezdi. Tunusluların yoğun ilgisi altında Medine Çarşısını gezen Cumhurbaşkanı Gül, Tunus'ta yaşayan Kayserili Emel Agrebi ile karşılaştı. Agrebi ile sohbet eden Gül, daha sonra fotoğraf çektirdi. Çarşı gezisinin hemen ardından Cumhurbaşkanı Gül, Zeytuni Camii'nde Cuma namazı kıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Tunus gezisinde yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı gözlendi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.