banner

YÖK Başkanı’nın Hakkari ziyareti ertelendi




YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya'nın, Hakkari'ye yapacağı ziyaretin hava muhalefeti nedeniyle ertelendiği belirtildi.

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şırnak'taki temasların ardından bugün kente gelmesi beklenen YÖK Başkanı Çetinsaya'nın, hava muhalefeti nedeniyle Hakkari ziyaretini ertelemek zorunda kaldığını söyledi.

Ziyaretin iptal edilmediğini ancak ileri bir tarihe ertelendiğini bildiren Ceylan, "YÖK Başkanı'mız yakın bir zamanda ilimizi ziyaret edeceklerdir" dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.