banner

4+4+4 eyleminde kavga çıktı




Denizli'de, "4+4+4" sistemini protesto etmek için yürüyen grupla bir araçta bulunan 2 kişi arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü.
4+4+4_eylemiDenizli'de Eğitim-Sen tarafından "4+4+4" eğitim sistemini protesto amacıyla yürüyüş düzenlendi. Eğitim-Sen Şubesi önünden Bayramyeri Meydanı'na kadar devam eden yürüyüşe katılanlar, "4+4+4" sistemini protesto ederek slogan attı.
Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı yürüyüş sırasında, yoldan geçen bir aracın içinde bulunan 2 kişinin yürüyenlere bıçak gösterdiği ileri sürülünce ortalık karıştı. Arbede çıkarken, çevik kuvvet ekipleri 2 kişinin bulunduğu aracı güvenlik çemberine aldı. Ekipler grubu uzaklaştırmak için yoğun çaba sarf ederken, araçtaki 2 kişi gözaltına alındı.
Eğitim-Sen Şube yetkilileri 2 kişi hakkında şikayetçi olurken, grup daha sonra yürüyüşünü sürdürdü. Bayramyeri Meydanı'nda basın açıklamasını okuyan Eğitim-Sen Denizli Şube Başkanı Ali Şimşek, "4+4+4" sistemine tepki gösterdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.