banner

Vural Savaş: 4+4+4 inşallah memlekete hayırlı olur




Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş, gündemdeki 4+4+4 eğitim sistemi ile 28 Şubatın rövanşının alındığını iddia ederek "İnşallah bu tür çabalar memlekete hayır getirir" dedi.
vural savasBursa 10. Kitap Fuarı'na katılan Vural Savaş yeni çıkan 'Anılarım' adlı kitabını imzaladı. Savaş, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Kitap fuarlarının hem yazarların okurlarla buluşmasını, hem de az okuyan bir toplumda daha çok kitabın okurun eline geçmesini sağladığını söyleyen Savaş, "Ben bu kitap fuarından çok daha mutlu ayrılacağımı tahmin ediyorum. Çünkü, bu 28 şubat süreci dahil, üzerinde çok tartışılan tutuklamaların benim yaşadıklarımla çok yakın ilintisi var. Ben bu fuara gelmeden 1 ay önce
çıkan "Anılarım' adlı kitabımda hem bu soruşturmaların iç yüzünü, hem de arkasını yazdım. Tabii böyle bir kitabın okurların eline geçmesi beni ayrıca mutlu ediyor" diye konuştu.
Savaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün belgeler kitabımın içinde. Ben çok iddiadayım. Yazdıklarımın tek satırı dahi yalanlanamayacak ve okuyan herkes de olup biteni daha iyi anlayacaktır".
Gazetecilerin, komisyonda sert tartışmalara yol açan 4+4+4 eğitim sistemi ile akalı sorusuna ise Savaş, "Bunlar niye yapılıyor? Daha küçük yaştaki çocuklarımız, orta okul seviyesinde imam hatip okullarına gitsinler diye yapılıyor. 28 Şubatın rövanşı alındığı iddia ediliyor. İnşallah bu tür çabalar memlekete hayır getirir" cevabını verdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.