banner

Atlas Eğitim Kurumları öğrencilerini NATURA giydiriyor




“Okulda Moda” sloganıyla eğitim kurumlarına özgü tasarımlarıyla dikkat çeken Natura, ürün koleksiyonuna Atlas Eğitim Kurumları için yaptığı tasarımlarını da ekledi.

“Okulda Moda” sloganıyla eğitim kurumlarına özgü tasarımlarıyla dikkat çeken Natura, ürün koleksiyonuna Atlas Eğitim Kurumları için yaptığı tasarımlarını da ekledi. Natura’nın kendileri için hazırladıkları tasarım çalışmalarını başarılı bulduğunu söyleyen Atlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Eğitim Komisyonu Üyesi Erdoğan Ayata, başarının sadece çizimle kalmadığını, ürün ve hizmet kalitesiyle ispat ettiklerini ifade etti.

Atlas Eğitim Kurumları hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz?

Atlas Eğitim Kurumları, 1994 yılından itibaren eğitim ve öğretim alanında hizmet etmektedir. Bünyesinde iki kreş, ilkokul, ortaokul, kız meslek lisesi, Fen Lisesi ve üniversite hazırlık dershanesi bulunmaktadır. Atlas Eğitim Kurumları’nda toplam 1560 öğrenci eğitim öğretim hizmetlerinden yararlanmaktadır. Kurumlarımızda 178 kişi istihdam edilmektedir. Yılların verdiği tecrübeli eğitim kadrosuyla Kayseri’de tercih edilen okullar arasında yer almaktadır. Hisarcıklıoğlu Fen Lisemizden 2009 yılında Mustafa Öztürk isimli öğrencimiz tüm alanlarda ÖSS Türkiye birincisi olarak büyük bir başarı elde etmiştir.

Natura’yı tercih etmenizdeki sebepler nelerdi? Natura ile iş birliğinizde hangi kriterleri göz önünde bulundurdunuz?

Natura ile çalışmaya başlamadan önce okul kıyafetlerimiz için birçok üreticiyle görüşme fırsatımız oldu. Ancak Natura’nın bizim için hazırlamış olduğu tasarım çalışmaları çok başarılıydı. Bu başarı sadece çizimle kalmadı, almış olduğumuz ürün, kumaş ve hizmet kalitesiyle kendilerini ispat ettiler. Natura, öğrencilerin klasik okul forması sıkıntısını gidererek, severek giyebilecekleri hale getirdiler. Bu konuda da gerçekten başarılı bir marka olduğuna inanıyoruz. Natura Okul Kıyafetleri’nde alışılmışın dışında, kuruma has çalışıyor. Natura’nın kurumumuza ciddi anlamda kurumsal değer kattığı da aşikâr.

Atlas Eğitim Kurumları olarak öncelik kriterimiz ürün kalitesi ve çocuk sağlığına uygun oluşuydu. Natura, kullanılmış olduğu sertifikalı kumaş ve aksesuarlarla aynı zamanda uluslararası geçerliliği olan ürün kalite raporlamaları bizi çok etkilemişti.

Natura Okul Kıyafetleri ile buluşan öğrencilerinizin size yansıyan tepkileri neler oldu?

“Okulda Moda” sloganıyla ürün tasarlayan Natura Okul Kıyafetleri; öğrencilerimizi ise çok mutlu etti. Çünkü tasarlanan ürünler okul dışında da rahatlıkla giyinilebiliyor. Çocuklarımız okul dışında katıldığı herhangi bir aktivitede bile kıyafetlerini değiştirmek zorunda kalmadan günlerini geçirebiliyorlar.

ÖĞRENCİLERİMİZDEN GELEN TALEPLERİ DİKKATE ALIYORUZ

Öğrencilerinizin istekleri doğrultusunda başka ne gibi çalışmalar gerçekleştiriyorsunuz?

Birinci önceliğimiz iyi bir gençlik yetiştirmektir. Öğrencilerimizin manevi ve milli değerlerine bağlı, bir insan olarak yetiştirilmesi en temel görevlerimizdendir. Okullarımızda iyi bir eğitim alarak yetişecek bütün gençlerimizi, dünya teknolojilerini yakından takip ederek, onları en iyi şekilde hazırlayarak gelecekte başarılı bir insan olarak yetişmelerini hedefliyoruz. Öğrencilerimizin hem okullarımızda başarılı olması hem de sosyal yönden donanımlı olarak yetiştirilmesi için bütün öğretmen kadrolarımızla hizmet etmekteyiz. Okullarımızda sportif çalışmalara da çok önem vermekteyiz. Okullarımızın basketbol takımları tüm kategorilerde birincilik elde etmişlerdir. Atletizm ve jimnastik takımlarımız Türkiye derecelerinde başarılı olmuşlardır. Öğrencilerimizden gelen talepleri dikkate alarak onların istekleri doğrultusunda her türlü desteklerimizi sunmaktayız.

Eğitim anlayışındaki kaliteyi artırmak adına yaptığınız iş birliği çalışmalarınızdan bahsedebilir misiniz?

Okullarımızın teknolojik alt yapısını geliştirmek adına, akıllı tahtalarla donatarak öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Teknolojiyi takip ederek yeni gelişen her tür eğitim materyallerini kurumlarımıza kazandırmaktayız. Üniversitelerle işbirliği yaparak öğrencilerimizin proje çalışmalarına destek vermekteyiz. Kayseri’de yirmi yıldır fen lisesi olarak eğitim veren kurumumuz öğrencilerimizin başarılarıyla ilimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.