banner

Sınıflarını üç boyutlu sinema sahnesine çevirdiler




Gaziantep'teki güzel sanatlar lisesi öğrencileri, duvarlarına çizdikleri resimlerle, sınıflarını adeta üç boyutlu sinema sahnesine dönüştürdü.

 

mehmet_ozcan_gaziantepGaziantep'teki güzel sanatlar lisesi öğrencileri, duvarlarına çizdikleri resimlerle,sınıflarını adeta 3 boyutlu sinema sahnesi haline getirdi. Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Özcan, sınıfın açılışı dolayısıyla düzenlenen törende gazetecilere yaptığı açıklamada, 10-R sınıfı öğrencilerinin talebi üzerine, hayal ettikleri sınıfta yaşayabilecekleri ortamı oluşturmak için harekete geçtiklerini söyledi.

 

Çalışma kapsamında velilerin katkıları ve yetenekli öğrencilerin çalışmaları sonucunda 10-R sınıfının boyanmaya başlandığını anlatan Özcan, "Şimdi projeyi biraz daha genişletmek istiyoruz. Bu kapsamda AB projesi üzerine yoğunlaştık. Bu tarz çalışmalar yapan 9 ülkeden okullarla çalışmaya başladık. Hep birlikte proje hazırlayıp, Ulusal Ajansa başvuracağız" dedi. Projenin kabul görmesi halinde 30 öğrencinin yurt dışına gitme imkanı yakalayacağını dile getiren Özcan, tüm Avrupa'da böyle güzel sınıfların olmasını sağlayacaklarını kaydetti.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.