banner

Küçük oyuncunun ders notları ifşa oldu




Küçük oyuncu Emir Berke Zincidi'nin okul notları sosyal medyada ifşa edilince ailesi savcılığa başvurdu.
emir_berke_zincidiKüçük Ağa rolü ile ünlenen TV dizilerinin sevilen ismi Emir Berke Zincidi'nin babası Berkant Zincidi, savcılığa başvurarak oğlunun e-okul sistemindeki kişisel bilgilerinin ifşa olduğunu kaydetti. Baba Zincidi şikâyet dilekçesinde, 22 Ocak'ta Milli Eğitim Bakanlığı'nca oğlu Emir'e tahsis edilmiş olan e-okul sayfasına izinsiz şekilde girildiğini kaydetti. TC kimlik numarası, okul numarası ve şifre gibi sisteme giriş için gerekli olan bilgilere ne şekilde ulaşıldığını anlamadığını kaydeden baba, bu bilgilerin bir de sosyal medyada paylaşıldığını belirtti. Baba Zincidi; "Ali Türk" rumuzlu kullanıcı tarafından izinsiz olarak yayımlanan video ile oğluna ait özel hayatın alenen ifşa edildiğini ileri sürdü. Savcılık, Berkant Zincidi'nin şikâyeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.

Medyaradar

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.