banner

Çocukların Cumhurbaşkanı'na mektupları kitap oldu




Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çocukların gönderdiği mektup, şiir ve tebrikler, "Minik Kalplerden Recep Tayyip Erdoğan'a Mektup ve Şiirler" isimli kitapta toplandı.

 

cumhurbaskani_cocuklarErdoğan, kendisine mektup, şiir ve tebrik gönderen 15 çocuğu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında ağırlayacak. Kitapta Erdoğan'a yazdığı mektuba yer verilen 2. sınıf öğrencisi Ömer Enes Eren, mektubu terör saldırılarının bir an önce bitmesi için yazdığını belirtti. Minik Ömer Enes düşüncelerini, "Ülkemizde olanlara çok üzülüyorum. Teröristlerin bir an önce bitmesi için hep dua ediyorum. Lütfen siz de onların peşini bırakmayın. Sizi çok seviyorum." şeklinde ifade etti.

 

"Babama sigarayı bıraktırın"
Aysın Özkan isimli 12 yaşındaki ortaokul 7. sınıf öğrencisi de mektubunda, günde iki paket sigara içen babasının sigarayı bırakması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Ben bu duruma çok üzülüyorum ve inanın bilip de denemediğim hiçbir yol kalmadı. Allah'tan sonra tek umudum sizsiniz. Sizi gerçek çok seviyorum. Belki onunla yapacağınız bir konuşma onu düzeltir çünkü o da sizi çok seviyor. Babamı kimse ikna edemiyor. İnşallah Allah bu mektubu elinize ulaştırır ve babam da sayenizde bu kötü alışkanlıktan sonsuza dek kurtulur." talebini iletti.

 

"Evimize konuk olur musunuz"
Tuana Şirin, İstanbul Kartal Öğretmen Zekeriya Güçer İlkokulu 4. sınıf öğrencisi olduğunu belirttiği mektubunda duygularını, "Ailem ve ben sizi çok seviyoruz. Biz de sizi yakından tanımak istiyoruz. Siz ailece evimize konuk olur musunuz? Sizi ve ailenizi evimize bekliyoruz. Gelirseniz mutlu oluruz" şeklinde ifade etti.

 

"Ben de büyüyünce cumhurbaşkanı olacağım"
Ceren ve Hayrunnisa Dağaşan kardeşler de Erdoğan'a ayrı ayrı mektup gönderdi. Ceren Dağaşan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evlerine davet ederken, Hayrunnisa Dağaşan, duygularını mektubunda, "Biz ailece sizi çok seviyoruz, size her zaman çok dua ediyoruz. Emine teyzemi de çok seviyorum. Ben de büyüyünce cumhurbaşkanı olacağım. Lütfen benimle tanışır mısınız? Tayyip amca hiçbir şeyden korkmayın, dualarımız sizinle. Ellerinizden öperim." şeklinde yansıttı.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.