banner

'O Yıldız Sensin'le liselilerin yıldızları parlıyor




İstanbul Maltepe Üniversitesi’nin düzenlediği “O Yıldız Sensin” liselerarası pop müzik yarışması başladı.

Öğrencilerin akademik gelişimi kadar bireysel yeteneklerine de önem verilmesi gerektiği konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan İstanbul Maltepe Üniversitesi, lise öğrencilerine, müzik alanındaki yeteneklerini geliştirmesi için fırsat sunmaya devam ediyor. “O Yıldız Sensin Liselerarası Pop Müzik Yarışması” ile bu defa pop müziğin kalbi İstanbul Maltepe Üniversitesi’nde atıyor.

“O Yıldız Sensin” ile Liseli Gençlere Profesyonel Bir Single Albüm İmkanı…

“O Yıldız Sensin Liselerarası Pop Müzik Grupları Yarışması”nda birinci olan grup profesyonel müzik stüdyolarında bir single albüm çıkarma şansını yakalayacak. Ayrıca, gruba ve okuluna 5000’er USD para ödülü verilecek. İkinci olan grup ve okulu ise 2500’er USD  ile ödüllendirilirken öğrencilerde birer laptop kazanacak.  Üçüncü olan grubu ve okulunu da 1000’er USD para ödülü ile birer cep telefonu bekliyor.

Gençler, performanslarını ünlü sanatçılardan oluşan jürinin karşısında sergileyecek.

İstanbul Maltepe Üniversitesi Kültür Merkezi Dr. Reşit Galip Salonu’nda gerçekleştirilecek “O Yıldız Sensin Liselerarası Pop Müzik Yarışması”nın jürisinde, Yeliz, Burhan Şeşen ve Hakan Özlücan’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler yer alıyor. İstanbul içerisinde ki liselerin katıldığı yarışmada 20 Nisan’a kadar elemeler gerçekleştirilecek. 21 ve 24 Nisan’daki çeyrek finalde 25, 27 Nisan tarihinde ki yarı final ve finalde ise 21 okulun öğrencileri ter dökecek.

Kurulduğu günden bu güne seçkin ve deneyimli akademik ve idari kadrosuyla birlikte, öğrencilerine verdiği önem ve eğitime verdiği değerle farklı bir anlayış benimseyen İstanbul Maltepe Üniversitesi, “O Yıldız Sensin Liselerarası Pop Müzik Yarışması”nı da tıpkı “Rock’n Purple Liselerarası Rock Müzik Yarışması” gibi gelenekselleştirmeyi amaçlıyor

.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.