banner

Bakan Dinçer’e torpil notu objektiflere yansıdı




TBMM Genel Kurulu’nda Suriye tezkeresinin konuşulduğu sırada, AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Murtaza Yetiş’in Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’den istediği torpil objektiflere yansıdı.

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Meclis’te kritik Suriye tezkeresi görüşülürken objektiflere Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e verilmek üzere AKP Milletvekili Muhammed Murtaza Yetiş’in elindeki bu not yansıdı

AK Partili Yetiş’in Bakan Dinçer’den isteği: 

“Sayın Bakanım, daha önce uzun süre yöneticilik yapan halen Adıyaman Ticaret Meslek Lisesinde öğretmen olarak çalışan Yakup A.’nın Kahire eğitim ataşesi olarak değerlendirilmesi hususunda; hürmetlerimizi arz ederim. Saygılarımla”(hürriyet)

Fotoğraf DHA

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.