banner

KPSS soru kitapçıkları ve cevap kağıtları yayımlandı




ÖSYM, KPSS soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarını yayımladı

KPSS soru ve cevap kağıtları için tıklayın

2012-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Soru Kitapçıkları İle Cevap Kâğıtları ÖSYM tarafından yayımlandı. 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan 2012-KPSS Lisans sınavına ait soru kitapçıkları ve cevap kâğıtlarının görüntüleri ile cevap anahtarları, sınava giren adayların kendi soru kitapçıkları ile cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla 13 Ağustos 2012günü saat 17.00’den itibaren erişime açılacaktır. Adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsünü, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir. Ayrıca; sınavda kendi cevap kâğıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara da http://skgs.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ile erişebileceklerdir. Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebileceklerdir.

Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

Adaylara duyurulur.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.