banner

Anıtkabir 10 Kasım'da kapatılıyor




10 Kasım’da Atatürk için tören nerede yapılacak? Atatürk’ü anma törenleri yapılacak mı? Genelkurmay’dan yapılan açıklamaya göre , Anıtkabir, 10 Kasım’da ziyaretçilere kapatılacak

Sabah'ın haberine göre, Atatürk'ün 74. ölüm yıl dönümü anma törenleri kapsamında, emniyet tedbirlerinin kontrolü ve tören hazırlıklarının tamamlana bilmesi için Anıtkabir, 9 Kasım 2012 tarihinde saat 14.00'dan, 10 Kasım 2012 tarihinde 10.00'a kadar ziyarete kapatılacak.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan duyuruda, Atatürk'ün 74. Ölüm Yıldönümü anma törenleri kapsamında 10 Kasım 2012 Cumartesi günü Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında 'Çelenk Sunma Töreni' icra edileceğinden, emniyet tedbirlerinin kontrolü ve tören hazırlıklarının yapılabilmesi maksadıyla, Anıtkabir'in 9 Kasım 2012 Cuma günü saat 14.00'dan, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 10.00'a kadar ziyarete kapatılacağı bildirildi.

(sabah)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.