banner

MEB personeli görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliği




Milli Eğitim Bakanlığı, Bakanlık personelinin görevde yükselme ve unvan değişikliği ile yer değiştirme yönetmeliğini yayınladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği ile Yer Değiştirme Yönetmeliği taslağı MEBBİS’te erişime açıldı. Bakanlıktan yapılan açıklama konuya ilişkin her türlü görüş, öneri ve eleştirilerin MEBBİS - Katılım Modülü (http://www.meb.gov.tr/katilimmodulu) üzerinden paylaşılabileceği belirtildi.

MEB’den yapılan açıklama şöyle;

"Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği İle Yer Değiştirme Yönetmeliği " taslağı MEBBİS - Katılım Modülü (http://www.meb.gov.tr/katilimmodulu) üzerinden eğitim kamuoyuyla paylaşılmıştır.

Konuya ilişkin her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinizi MEBBİS - Katılım Modülü (http://www.meb.gov.tr/katilimmodulu) üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz. Tüm eğitim camiasına duyurulur.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.