banner

Özür durumumun bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı




Öğretmenlerin il içi ve iller arası özür durumuna bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, 2015 yılı Ocak ayı il içi ve iller arası özür durumuna bağlı yer değiştirme sonuçlarını açıkladı.

MEB'e bağlı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin il içi ve iller arasında sağlık ve eş durumu özrü ile genel ve özel hayatı etkileyen nedenlere bağlı yer değişiklik başvuru sonuçları açıklandı.

MEB'in internet sitesinden yapılan açıklamada, atama ve görevlendirmelerin, kadrolu öğretmenler için kararname, sözleşmeli öğretmenler için görevlendirme onayı düzenlendikten sonra resmi nitelik kazanacağı duyuruldu. Tebligat ve ilişik kesme işlemleri, 23 Ocak'tan itibaren gerçekleştirilecek.

Bakanlık yetkilileri, atamaların Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın talimatıyla halen yürürlükte bulunan Öğretmen Atama Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda gerçekleştirildiğini bildirdi.

Atama sonuçları için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.