banner

Öğretmenlerin 2015 yılı hizmetiçi eğitim planı belli oldu




Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin bilgi ve becerilerini geliştirmek, verimliliklerini artırmak amacıyla düzenleyeceği 2015 yılı öğretmenlerin hizmetiçi eğitim programlarını açıkladı.

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, öğretmenlerin bilgi ve becerilerini geliştirmek, verimliliklerini artırmak amacıyla düzenleyeceği 2015 yılı öğretmenlerin hizmetiçi eğitim programlarını açıkladı.

Duyuruda, Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenlerin bilgi ve becerilerini geliştirmek, verimliliklerini artırmak, bilimsel ve teknolojik gelişmelere uyumlarını ve üst görevlere hazırlanmalarını sağlamak amacıyla Bakanlığımız merkez teşkilatı birimleri ile taşra teşkilatı birimlerinin görüşleri alınarak hazırlanan ‘2015 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planı’ 15 Ocak 2015 tarihli Makam Onayı ile yürürlüğe girdi.

2002-2015 yıllarında planlanan faaliyet bilgileri için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.