banner

Öğretmenler hangi MEB bürokratına tepki yağdırdı?




MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü'nün Dijital Hayat programında söylediği szöler bilişim öğretmenlerini tepkisine yol açtı. 
omer_farukCine5 Ekranlarında 12 Haziran Cuma akşamı yayınlanan Dijital Hayat Programında, konuk olarak katılan MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Faruk Yelkenci Bilişim Öğretmenleri hakkında söylediği szöler üzerine gelen tepkiler nedceniyle twitter hesabını kapattığı öğrenildi.

Ömer Faruk Yelkenci'nin programda "Çocuklar bilişim öğretmenlerinden çok daha hızlı ilerleyebiliyor, derse gerek yok." sözlerine öğretmenler tepkilerini sosyal medya ve telefon ile dile getirdiler. Bunun üzerine Yelkenci tepkiler, twitter hesabını kapattı.
Sosyal medya da #FarukHoca_BilisimDersiGereksizDegildir tagı ile de öğretmenler tepkilerini dile getirdi.

https://twitter.com/DijitalHayatTV/status/609435074489094145

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.