banner

Beden eğitimi öğretmenlerinin yeterlilikleri arttırılacak




Milli Eğitim Bakanlığı, özel eğitim okullarında görevli beden eğitimi öğretmenleri için çalıştay eğitim programı düzenliyor. Beden eğitimi öğretmenlerinin yeterliliklerinin arttırılması amaçlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliği ile 31 Ağustos – 6 Eylül arasında Antalya’da federasyonların, akademisyenlerin, millî sporcuların ve alanda çalışan 50 beden eğitimi öğretmenin katılımıyla “Özel Eğitim Okullarında Görevli Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Yeterliliklerinin Arttırılması” konulu çalıştay eğitim programı düzenleniyor.

Yapılacak çalıştay eğitim programıyla özel eğitim okullarında görev yapan beden eğitimi öğretmenlerinin yeterli bilgi ve beceri ile donatılarak, özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin bilişsel, duyuşsal ve psikomotor gelişimlerine katkı sağlanması amaçlanıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.