banner

Bilfen, ‘ilk’ 18-36 ay okul öncesi eğitim merkezini açtı




Bilfen Eğitim Kurumları, “ilk” 18-36 ay okul öncesi eğitim merkezini Acarkent’te açtı.

Bilfen Eğitim Kurumları, “ilk” 18-36 ay okul öncesi eğitim merkezini Acarkent’te açtı. Okul öncesi eğitim sürecinin doğumla başladığını ve bu sürecin kaçırılmaması gereken bir dönem olduğunu vurgulayan Bilfen Anaokulları Koordinatörü Damla Özyiğit, “Okul öncesi eğitim, formal eğitim olan ilkokul yıllarına çocuğu tam donanımlı olarak hazırlamayı hedefler, önemli olan çocukların bu eğitimle erken yaşta tanışmalarıdır. Bu dönemde çocuklara sunulacak gelişim temelli ve çok yönlü bir program, onları gelişimlerinin en üst seviyesine taşıyacaktır.” dedi.

Çocukların gelişimlerinin her adımını, “öğrenmenin her adımı” ile bağdaştıran Bilfen 18-36 Okulunda, atölye çalışmalarından oluşan eğitim programı, dil, oyun, düşünme becerileri, bilim, drama, müzik ve sanat çalışmalarını kapsıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.