banner

Baba, kızının öğrencisi oldu




Yüksek lisans yapan 58 yaşındaki Öner Aslan, üniversitede öğretim görevlisi kızının öğrencisi oldu

üniversitede öğretim görevlisi kızının Senem Kılıçİzmir'de yüksek lisans yapan 58 yaşındaki Öner Aslan, üniversitede öğretim görevlisi kızının öğrencisi oldu.

Gediz Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, eğitim denetmeni Öner Aslan, 58 yaşında yüksek lisans yapmaya karar verdi ve üniversitede "İşletme Yüksek Lisans" eğitimine başladı.

Aslan'ın yoğun iş temposuna rağmen derslerini aksatmadığı, sınıfının en başarılı öğrencilerinden olduğu kaydedilen açıklamada, Gediz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde öğretim görevlisi olan kızı Senem Kılıç'ın da öğrencisi olduğu ifade edildi.

Yıllar sonra öğrenci sıralarına geri dönen Aslan, kızından "stratejik yönetim" dersi aldığını belirterek, şunları dile getirdi:

"Hayatım eğitimle geçti. Benim için her şey bir yana eğitim bir yana. Öğrenmenin yaşı yok, yaşam boyu kendimizi geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. 58 yaşında lisansüstü eğitime başlamamın nedeni de bu. Baba-kız ilişkimiz derste yerini öğretmen-öğrenci ilişkisine bırakıyor. Ondan çok şey öğreniyorum, iş hayatımda da yararlarını görüyorum."

Senem Kılıç da babasının hiç unutamayacağı öğrencisi olacağını ifade ederek, ilkokuldayken okul müdürünün babası olduğunu, yıllar sonra rollerin değiştiğini anlattı. Babasına çok şey borçlu olduğunu kaydeden Kılıç'ın şu sözleri bildirildi:

"Benim öğrencim olarak asıl dersi o bana veriyor. Eğitimin önemini, okumanın asla yaşının olmadığını hem bana hem de çevresindekilere bir kez daha gösteriyor. Böyle bir babam olduğu için çok şanslıyım."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.