banner

Üniversite öğrencilerinden depremzedelere yardım




Haliç Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü üyelerince başlatılan kampanya kapsamında toplanan yardımlar, Van'daki depremzede ailelere ulaştırıldı

Haliç Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü üyelerince başlatılan kampanya kapsamında toplanan yardımlar, Van'daki depremzede ailelere ulaştırıldı.

Van'daki depremzedeler için Haliç Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü üyeleri tarafından iki hafta önce "Van için el ele" isimli kampanya başlatıldı.

Okul idaresi ile öğretim üyeleri ve öğrencilerin destek verdiği kampanya kapsamında kısa sürede toplanan yardımlar, Sosyal Sorumluluk Kulübü Proje Koordinatörü Emin Gülkaynak ve kulüp üyesi 3 öğrenci tarafından Van'a getirildi. 

Topladıkları yardımları Anadolu Konteyner Kent'te yaşayan aileleri ziyaret ederek dağıtan öğrenciler, ailelerle sohbet etti.

Vanlı depremzedelerle bir arada olmak ve acılarını paylaşmak için kente geldiklerini belirten Gülkaynak, geceyi de konteyner kentte yaşayan vatandaşların yanında geçirmek istediklerini söyledi.

Depremzedeler için topladıkları yardımları, yardıma muhtaç ailelere eşit şekilde dağıtmak istediklerini vurgulayan Gülkaynak, kulüp olarak 3 yıldan bu yana Türkiye'nin birçok ilinde etkinlik düzenlediklerini ifade etti.

Depremde evleri hasar gördükten sonra konteynerlerde yaşamlarını sürdüren ailelerin yanında olmak ve yaşadıkları sıkıntılara katkı sunmak için Van'a geldiklerini anlatan Gülkaynak, "Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Öğrencilerden Günseli Ekici ise Van'da olmaktan mutluluk duyduğunu bildirerek, "Vanlı depremzede kardeşlerimizin yanında olmak mutluluk verici. Burada yaşayan kardeşlerimiz için getirdiğimiz yardımları dağıtıp onlarla sohbet edeceğiz ve sıkıntılarını dinleyeceğiz" diye konuştu.  

Konteyner kentte kalan aileler de kendilerini unutmayan öğrencilere teşekkür ederek, yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi için destek istedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.