banner

Avrupa Koleji’nden Cern’e Türk öğretmen




İsviçre'nin Cenevre kentinde bulunan dünyanın en büyük parçacık fiziği laboratuvarı CERN’de (Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi) 25-30 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türk öğretmen programına Avrupa Koleji Fen Bilgisi Öğretmeni Deniz Günüvar kabul edildi.

Türk Öğretmen Programı'nın üçüncüsü 25 Ocak- 30 Ocak 2015 tarihleri arasında İSVİÇRE'nin CENEVRE kentinde CERN merkezinde gerçekleştirilecek.

YENİ UYGULAMALARI OKULA DA TAŞINACAK

 1998 yılından bu yana dünyanın en önemli parçacık fiziği merkezi olan CERN’de bu yıl 3.’sü düzenlenen programa yüzlerce başvuru arasından sadece 47 öğretmen katılım hakkı kazandı. Program kapsamındaki sunumlar, yerleşkede geziler, sergiler ve uygulamalı çalıştaylar ile katılımcılar, en ileri parçacık fiziği konularına ilk adımlarını atacaklar. Avrupa Koleji öğretmeni Deniz Günüvar “Bu programa kabul edilmek son derece gurur verici. Program mesleki olarak bambaşka bir vizyon kazandıracak yapıya sahip. CERN sonrasında edindiğim deneyimlerle, okulumuzda öğrencilerimle şu ana kadar yürüttüğümüz projelere yenileri ekleyerek, farklı bilimsel çalışmalar yapacağız” dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.