banner

Nuh’un gemisi İstanbul’dan demir alıyor




Saint Joseph Lisesi'nin bahçesine kurulacak olan dev Nuh'un Gemisi Van çocukları için demir almaya hazırlanıyor. Saint-Joseph Lisesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şerefine, Van Çocukları için İstanbul’daki lise öğrencileri ve gönüllülerden evde kullanmadan sakladıkları pelüş oyuncak hayvanları topluyor.

Nuh’un gemisi İstanbul’dan demir alıyorSaint-Joseph Lisesi’nin ön bahçesine yerleştirilecek 10 metre yüksekliğinde kurulacak olan  dev Nuh’un Gemisi içerisinde 15 Nisan'a kadar toplanacak tüm pelüş oyuncak hayvanlar 23 Nisan Çocuk Bayramı için Van’daki çocuklara ulaştırılacak. Kampanya çerçevesinde; yaşadığımız büyük afetle maddi ve manevi anlamda sarsılan Van çocuklarına moral verilmesi hedeflenmekte. Her çocuğun oyun oynamaya ve oyuncaklara ihtiyacı olduğu gerçeğinden yola çıkan eğitmenler ve lise öğrencileri projeyi gerçekleştirerek, İstanbul’dan Van’a ulaşan bir sevgi köprüsü kurabilmeyi amaçlıyorlar. Kampanyaya eğitim kurumları, özel kurumlar veya bireyler destek verebiliyorlar. Katılım koşullarının detayları ise şu şekilde;

Son katılım tarihi: 15 Nisan 2012

Ne zaman Göndereceğim? Kampanya 15 Mart 2012’de başlıyor, hiç zaman kaybetmeden kolini hazırlayıp en geç 15 nisan  2012 tarihine kadar göndermelisin.

Neler Gönderebilirim? Evinde bulunan veya yeni alacağın her türlü pelüş oyuncak hayvanı gönderebilirsin.

Nasıl Göndereceğim?  Gönderen bölümüne okulunuzun, kurumunuzun ismini veya kendi isminizi yazıp, “Nuh’un Gemisi Projesi // Saint-Joseph” diye belirttiğiniz bir koli içinde kargo ile gönderebilirsiniz.

Nereye Göndereceğim? 15 Nisan 2012 tarihi’ne kadar, İstanbul Saint-Joseph Lisesi // Dr.Esat Işık cad. no:66/11 34710 Kadıköy-İstanbul adresine ulaştırabilirsin.

Ayrıntılı Bilgi için;

Göknur Gündoğan / Saint-Joseph Lisesi İletişim Koordinatörü

+90 530 464 20 59 Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 Bizce İletişim / Neslihan Uzun

Tel: 0212 258 12 46/ Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.