banner

Bilfen, Kayseri’de okul açıyor




BİLFEN Okulları, Anadolu’da Ankara’dan sonra Kayseri’de de anaokulu, ilkokulu, ortaokulu, Anadolu ve Fen Lisesi açıyor.

Bilfen Kayseri Okulları Kurucu Temsilcisi Naci Bedir, kurumun 25 yıllık deneyimini Kayseri’ye getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bedir, "Alanında uzman eğitim kadrosu ve eğitim tecrübesini Kayseri’de de devam ettirmeyi hedefleyen Bilfen, 10 bin metrekare açık alan üzerine kurulu 25 bin metrekare kapalı alana sahip kampüsünde öğrencileri 2014-2015 eğitim-öğretim yılında bekliyor" dedi. Okulun 90 derslikli ve 2 bin 500 öğrenci kapasiteli olduğunu anlatan Bedir, şöyle devam etti.

"Eğitim camiasının ihtiyaçlarına göre çalışmalarımızı 2 yıllık süreçte tamamladık ve Türkiye’nin en güzel okulunu yaptık. Kayseri’ye büyük markalardan birini getirdik. Dışarıdan sermayeyi kentte kazandırdık.

BİLFEN, Kayseri’ye anaokulu, ilkokulu, ortaokulu, Anadolu ve Fen Lisesi açtı. Eğitime entegre ettiği teknoloji kullanımıyla uzakları yakın kılan, eğitimi sınıf duvarları dışına taşıyan eğitim kurumu aynı zamanda İstanbul ile Kayseri arasında teknoloji köprüsü kurmaya hazırlanıyor. Bunun yanında eğitim kadrosunun yüzde 70’i İstanbul’dan geliyor ve buraya yerleşecek. Sınavlara girecek öğrenciler mutlaka 2 yıl süreyle BİLFEN bünyesinde eğitim görmüş olacak. Yani ilk sınava girecek öğrenciler bizim kendi öğrencilerimiz olacak."

BİLFEN İlköğretim Kurumları Koordinatörü Filiz Peynircioğlu da eğitime gönül verdiklerini anlatarak, "Velilere sesleniyoruz, merak etmesinler, Kayseri’de çocukları bizlere emanet" dedi.

Kaynak Hürriyeteğitim

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.