banner

Saint Joseph Fransız Lisesi'nde özel eğitim sınıfı açılıyor




İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi'nde Tohum Otizm Vakfı işbirliği ile özel eğitim sınıfı açılıyor.

İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi'nde Tohum Otizm Vakfı işbirliği ile özel eğitim sınıfı açılıyor. Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu'nun 8 yıldır uyguladığı otizmli çocukların eğitimindeki deneyim ve tecrübesi  İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi'nde açılacak özel eğitim sınıfında da devam ettirilecek.  2014-2015 eğitim ve öğretim yılında İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi’nde verilecek eğitim için 14 yaş ve üzerinde Otizm tanısı almış çocuğu olan ailelerin kurumla iletişime geçip sistem ve kayıt hakkında detaylı bilgi alabileceği belirtildi. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.