banner

Adıgüzel Eğitim Kurumları İstanbul Üniversitesi’ne katıldı




İstanbul Üniversitesi’ne bağlı İstanbul Üniversitesi Araştırma ve Yardım Vakfı, Adıgüzel Eğitim Kurumları ile birleşme kararı aldı. Adıgüzel Eğitim Kurumları eğitim hayatına “İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları” olarak devam edecek.

Köklü geçmişi 1453 yılına dayanan İstanbul Üniversitesi’ne bağlı İstanbul Üniversitesi Araştırma ve Yardım Vakfı, bu yıl 10.yılını kutlayan ve kuruluşundan bu yana ilklere imza atan Adıgüzel Eğitim Kurumları ile önemli bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliğiyle birlikte Adıgüzel Eğitim Kurumları eğitim hayatına “İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları” olarak devam edecek.

İstanbul Üniversitesi’ne bağlı İstanbul Üniversitesi Araştırma ve Yardım Vakfı, Adıgüzel Eğitim Kurumları ile önemli bir işbirliğini hayata geçirmek için ilk adımı attı. 15 Temmuz 2014 günü iki kurum arasında yapılan protokolün ardından, 7 Ağustos 2014’de İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet ve  Adıgüzel Eğitim Kurumları Kurucusu Mevlüt Adıgüzel ile Kurucu Temsilcisi Ebru Adıgüzel Tunaboylu’nun katılımıyla imza töreni gerçekleştirildi.

Bünyesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bulunan Adıgüzel Eğitim Kurumları, atılan imzanın ardından “İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları” adını aldı. Okulları İstanbul’un en önemli finans ve yaşam merkezlerinden Ataşehir’de bulunan İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları, önümüzdeki yıllarda Avrupa Yakası’nda da okul açmayı planlıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.