banner

Dünyaca ünlü NBA yıldızı İSTEK Belde Okulları’nda




Dünyaca ünlü NBA basketbol oyuncusu ve skor şampiyonu George Gervin İSTEK Belde Okulları’nda.

george gervin NBAİSTEK Belde Okulları’nın spor salonu açılışını, 9 Ekim 2014 Perşembe günü saat 14.00’de, George Gervin ve San Antonio Spurs takımı oyuncuları yapacak.

Öğrencilere mini bir şov sergileyecek olan takım oyuncuları, ufak yarışmalar yaparak sürpriz hediyeler de dağıtacaklar.

İSTEK Belde Okulları, yenilediği spor salonunun açılışını özel bir etkinlikle gerçekleştirecek. 9 Ekim 2014 Perşembe günü saat 14.00’de yapılacak açılışın sürprizi NBA oyuncusu George Gervin ve San Antonio Spurs takımı olacak.

11 Ekim’de Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek olan Fenerbahçe Ülker–San Antonio maçı için Türkiye’ye gelecek olan takım oyuncuları, öncesinde Belde Okulları’na misafir olacak ve öğrencilere bir basketbol show sergileyecek. NBA tarihinin en iyi 50 oyuncusu arasına giren, defalarca sayı kralı olan efsane oyuncu George Gervin’de açılışta öğrencilerle birlikte olacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.