banner

Eski Milli Basketbolcu Beşok Bilfenli öğrencilerle buluştu




Eski Milli Basketbolcu Hüseyin Beşok, öğrencilerle bir araya geldi.

Milli Basketbolcu Hüseyin Beşok, Ankara Çayyolu’ndaki Bilfen Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.

Milli basketbolcu Beşok, burada ilkokul öğrencileri ile antrenman yaptı, katıldığı söyleyişi de soruları yanıtladı.

İzmir'in Karşıyaka takımında basketbola başladığını anlatan Beşok, "Ben geç başladım. 17 ya da 18 yaşındaydım. Siz çok şanslısınız. Küçük yaşlarda başlayarak böyle imkanlarla spor yapabiliyorsunuz. Burada spor, eğitim, sanat için her şey var" dedi.

Basketbol Federasyonu'nun bu sezon uyguladığı yabancı oyuncu statüsünü eleştiren Beşok, "Benim de sizler gibi çocuklarım var. Yabancı statüsünün Türk oyuncular için sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. İnanıyorum değişecek ve sizin gibi pırıl pırıl gençlerin önü açılacak" diye konuştu.

Öğrencilere "sporla vücut, okulla da kafalarınızı geliştireceksiniz, sürekli tekrar yapıp, çok çalışacaksınız" öğüdünde bulunan eski milli basketbolcu, sporda "oyuncu ve takım istikrarının" önemine dikkati çekti. Hüseyin Beşok, basketbolu bıraktığını ancak sporu bırakmadığını kaydederek, "Profesyonel spor için yaşlı, hayat için gencim" ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.