banner

TED Rönesans Koleji’nden ‘kantinsiz’ uygulama




TED Rönesans Koleji, çocukların sağlıklı gelişimi için ‘Kantinsiz’ uygulamayı hayata geçirdi.

Farklı ve yenilikçi eğitim modellerini benimseyerek yola çıkan TED Rönesans Koleji, çocukların sağlıklı gelişimi için ‘Kantinsiz Uygulama’yı hayata geçirdi. Okulda işlenmiş gıdalarla özdeşleşen kantin yerine uzman bir ekip tarafından oluşan ‘Beslenme Komitesi’ tarafından hazırlanan özel menüler çocukların beğenisine sunuluyor. ‘Kantinsiz Uygulama’ ile çocukların sağlığını olumsuz etkileyen işlenmiş gıdalarla ve son yılların en büyük sorunlarından biri olan obeziteyle mücadele hedefleniyor. Tam gün eğitim verilen kolejde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi beslenmesi olmak üzere toplam üç öğün yemek veriliyor. Kolej, çocukların ara öğünlerini de sağlayarak, öğrencilerin sağlıklı bir beslenme alışkanlığını kazanmalarını ve sağlıklı nesiller yetişmesini amaçlıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.