banner

Sürat Eğitim Araçları öğrenmeyi keyifli hale getiriyor




Günümüzün teknolojisi öğrencilerinin klasik tarz eğitimle pek ilgilenmediğini, bu yeni nesil öğrencilerin yaşam ve öğrenim tarzlarını kabul eden eğitim araçlarını sunduklarını belirten Sürat Eğitim Araçları Genel Müdürü Sinan Varol, “Ödüllü, yenilikçi ürünlerimiz birbiriyle tamamen entegre ve ders planlama ve sunumlarını öğretmenler için çok kolay hale getirirken öğrenciler için öğrenmeyi keyfe dönüştürüyor” diyor.

Yazı tahtaları ve laboratuvar sistemleri satışıyla 1996 yılında eğitim sektörüne giren Sürat Eğitim Araçları A.Ş., kısa zamanda yaptığı atılımlarla sektörün en büyük eğitim araçları kuruluşlarından birisi haline geldi. Kaynak Grubu’nun gücünü de arkasına alan Sürat Eğitim Araçları, 5 bini aşan ürün çeşidi, alanında deneyimli personeli, satış sonrası servisi ile uluslararası standartlarda kurumsal hizmetler sunuyor.

Sürat Eğitim Araçları Genel Müdürü Sinan Varol, şirketlerinin toplumsal sorumluluk anlayışı, çevreye olan saygısı ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet verdiğini söylüyor. Sürat Eğitim Araçları’nın temel ilgi alanlarında, eğitim mobilyaları, yazı tahtaları, laboratuvar sistemleri, eğitim teknolojileri ve okul öncesi ürünleri yer alıyor. Sürat Eğitim Araçları’nın, Macrol Scientific kurumsal markası ile laboratuvar sistemlerinde Türkiye’nin tek TSE belgeli enerji ünitelerini ürettiklerini dile getiren Varol, Kaydırak markasıyla da okul öncesi ürünlerini eğitim sektörüne sunduklarını belirtiyor.

DÜNYA FİRMALARINI TEMSİL EDİYORUZ

Kendi üretiminin dışında özellikle interaktif tahta sistemlerinde dünyanın önde gelen firmalarından Promethean’ı temsil ettiklerini ifade eden Sinal Varol, “Sürat Eğitim Araçları olarak uzaktan eğitim ve yönetim çözümlerinde ise dünya lideri Blackboard’u Türkiye’de temsil ediyoruz. Ayrıca Avrupa’nın bir numaralı üreticisi ve 120 yıllık geçmişe sahip okul mobilya üreticisi olan V/S firmasının distribütörlüğünü yapmaktayız” diye ifade ediyor. Sektör olarak daha çok eğitim kurumlarına hizmet verdiklerini, vakıf ve devlet üniversiteleriyle çalıştıklarını dile getiren Varol, şu bilgileri aktarıyor: “Ayrıca 115 ayrı yabancı ülkeye ürün ihraç ediyoruz. Bölgesel olarak da Avrupa, Ortadoğu, Asya, Kuzey Afrika, Kuzey Amerika’nın bazı bölgelerine ürünlerimizi ihraç ediyoruz. Sahip olduğumuz saygınlık ve marka imajı, iç piyasalardaki güçlü ortaklıkları ve eğitim araçları sektörü hakkındaki bilgi ve deneyimi sayesinde Sürat Eğitim Araçları ana faaliyet alanlarında büyüyor ve yabancı ortaklıkları aracılığıyla dünya pazarlarına açılıyor.”

ÖĞRENCİLER KLASİK TARZ EĞİTİMLE İLGİLENMİYOR

Sinan Varol, ürün portföyü üzerine daha çok ergonomik ve çevreci ürünler alanında konsept çalışmaları yapıldığını, ayrıca teknolojinin eğitimde kullanılması konusunda entegrasyon üzerine projeler gerçekleştirdiklerini söyleyerek ileriye yönelik plan ve projeleri hakkında bilgi veriyor. Varol, konuşmasına şöyle devam ediyor: “Sürat Eğitim Araçları mevcut eğitim alanları projelerin başarılı bir sonuca ulaştırılabilmesi için sınıf ve laboratuvarların yanı sıra, konferans salonları, spor salonları, dış mekan oyun alanları, iç mekan ofis mobilyalarında uzman satış ekibi ve mimarları ile teklif ve tasarım sürecinden iş bitimine kadar yurt içi ve yurt dışında yüzlerce eğitim alanı projelerini başarıyla tamamlamıştır.”

Günümüzün teknolojisi öğrencilerinin klasik tarz eğitimle pek ilgilenmediğini dile getiren Sinan Varol, bu yeni nesil öğrencilerin yaşam ve öğrenim tarzlarını kabul eden eğitim araçlarını sunduklarını söyleyerek, “Ödüllü, yenilikçi ürünlerimiz birbiriyle tamamen entegre ve ders planlama ve sunumlarını öğretmenler için çok kolay hale getirirken öğrenciler için öğrenmeyi keyfe dönüştürüyor” ifadelerini kullanıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.