banner

Mektebim Koleji, Ankara Pi Koleji’ni satın aldı




4 yıl içinde 100 kampüse çıkma hedefiyle eğitim sektöründe emin adımlarla ilerleyen ve ulusal büyümesini sürdüren Mektebim Koleji, eğitim kurumları zincirine bir yenisi daha ekledi.

İzmir Çiğli, Adana, Yalova, İstanbul Ataşehir-Ümraniye ve Bahçeşehir, Ankara Etimesgut ve Batıkent Kampüsleri 2015-2016 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek olan Mektebim Koleji, Ankara’nın en büyük kampüslerinden biri olan Pi Koleji’ni eğitim zincirine dâhil ederek ildeki kampüs sayısını 3’e çıkardı. Mektebim Koleji,  2.692 metrekare açık, 9.808metrekare kapalı alan üzerine kurulu, 200’e yakın akademik ve idari personeliyle eğitim faaliyetine devam eden Pi Koleji’ni yeni eğitim öğretim yılında bünyesine katıyor. Adını 1928 yılında Atatürk’ün kurduğu Millet Mektepleri’nden alarak, Genç Girişimci Ümit Kalko’nun vizyonuyla kurulan Mektebim Koleji, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Anadolu Fen Liseleriyle  eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürüyor. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.