banner

AREL Koleji 25. Yılını coşkuyla kutladı




Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarından biri olan AREL Koleji kuruluşunun 25.yılın Polat Renaissance Otel’de düzenlenen görkemli bir geceyle kutladı.

arel_25Çeyrek asrı geride bırakan AREL Koleji’nin gerçekleştirdiği geceye eğitim, sanat, iş ve medya dünyasından önemli konuklar katıldı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen'in de konser verdiği kutlamada öğrencilerde dans ve müzik performanslarıyla renk kattı. AREL Koleji’nin 25 yıllık başarı hikâyesini anlatan özel bir filmin gösterildiği gecede duygusal anlar yaşandı.  Başarının önemli mimarları olan 10 yılı aşmış öğretmen ve çalışanlara kıdem plaketleri verildi.

AREL Koleji’nin kurucusu Kemal Gözükara gecede yaptığı konuşmasında “Başarılarla dolu 25 yılı geride bıraktık. Başarı mutluluk demektir ve en büyük mutluluk da, çağdaş bireyler yetiştirerek topluma katkı sağlamaktır. Bizler 25 yıldır öğretmenlerimizin sonsuz emekleriyle aydın, donanımlı, özgür gençler yetiştirmekteyiz ve sizlerle birlikte yetiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

“Dünya İnsanı” yetiştirme misyonuyla yola çıkan 25 yılda binlerce mezun veren AREL Eğitim Kurumları Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu lisesi, Fen Lisesi ve daha sonra üniversitenin de açılmasıyla birlikte bugün on beş bini aşkın öğrenciye dünya standartlarında eğitim vermeye devam ediyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.