banner

Özel okulların açılış tarihi netleşti




Özel okulların açılış tarihi netleşti. 21 Ağustos’tan önce çalışma takvimlerini valiliklere onaylatan özel okullar kendi belirledikleri tarihte ders başı yapabilecek. Henüz çalışma takvimi onaylanmamış özel öğretim kurumları ise, devlet okullarıyla birlikte 28 Eylül’de açılacak.

özel okulMilli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların açılış tarihini 28 Eylül’e ertelemişti. Özel okulların hangi tarihte açılacağına dair soru işaretleri oluştu. Resmi okullar takvimini uygulayan özel okullar 28 Eylül’de, daha önce valilikten farklı takvim onaylatanlar ise onaylanan tarihlerde açılacak.

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci imzasıyla valiliklere bir yazı gönderildi. Bu yazıya göre, 21 Ağustos’tan önce çalışma takvimlerini valiliklere onaylatan özel okullar kendi belirledikleri tarihte ders başı yapabilecek. Henüz çalışma takvimi onaylanmamış özel öğretim kurumları ise, devlet okullarıyla birlikte 28 Eylül’de açılacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.