banner

Mektebim’in özgün yoga dersiyle çocuklar rahatlıyor




Mektebim tarafından bu yıl uygulamaya giren Yoga Kids dersi, 3-6 yaş arası çocukların bedensel, ruhsal ve bilişsel gelişimini olumlu yönde etkiliyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen Yoga Kids’e yoğun ilgi gösteren çocuklar, spor yaparken eğlenceli dakikalar yaşıyor.

mektebim yoga dersiÇocuklara doğru nefes almayı, hayal güçlerini kullanarak hem yoga duruşlarını uygulamayı hem de var olan beden esnekliklerini korumayı öğreten Mektebim’in özgün dersi Yoga Kids, Kosmos ve Etik dersleriyle birlikte okulların açılmasıyla hayata geçti.

Tüm kampüslerde anaokulu öğrencilerine uygulanan çocuk yogası, kas gelişimini destekleyerek konsantrasyonu ve odaklanmayı arttırıyor. Nefes çalışmaları, oyunlar ve hikâyeler eşliğinde uygulanan Yoga Kids, beden, zihin ve ruh uyumunu dengeleyerek çocukların güne zinde başlamasını sağlıyor. Klasik Yoga duruşlarının çocuklara uygun şekilde tasarlanmasıyla hayata geçen Yoga Kids, eğlence, disiplin, kendine güven ve sorumluluk duygusunu arttırarak gün içerisinde enerjinin doğru şekilde kullanılmasını sağlıyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren Yoga Kids ile uykuya dalmaları kolaylaşan çocukların hayal güçleri ve yaratıcılıkları da gelişiyor.

Mektebim tarafından bu yıl uygulamaya giren ders, 3-6 yaş arası çocukların bedensel, ruhsal ve bilişsel gelişimini olumlu yönde etkiliyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen Yoga Kids’e yoğun ilgi gösteren çocuklar, spor yaparken eğlenceli dakikalar yaşıyor. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.