banner

Mektebim’den Gözlerim Sende projesi




Öğrenci, öğretmen ve velileri bir araya getirerek toplumsal farkındalığın her yaş grubu için gerekli olduğuna dikkat çekmek isteyen Mektebim, geçtiğimiz yıl başlattığı “Gözlerim Sende” projesini yeniden hayata geçiriyor.

mektebim gozlerim sendeAkademik ve sosyal açıdan mutlu ve başarılı, toplumsal olaylara karşı duyarlı gençler yetiştirmeyi hedefleyen Mektebim, öğrenci konseyleri aracılığıyla birçok sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Özellikle engelli bireyleri topluma kazandırmak ve sosyal hayatlarını daha güçlü yaşamalarını sağlamak amacıyla başlatılan proje ile görme engelli anaokulu ve ilkokul öğrencilerine ulaşmayı hedefleyen Mektebim öğrencileri, masal ve hikâye kitapları okuyarak yaşıtlarına destek olacak.

Anaokulu ve ilkokul kademesi için Türkçe ve İngilizce hikâye kitapları okuyan mektebim öğrencileri oluşturdukları dijital kitap bankasını Veysel Vardal Görme Engelliler İlkokulu ve TURGED’e (Türkiye Görme Engelliler Derneği) bağışlayacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.