banner

Bahçeşehir’in bursluluk sınavına rekor katılım




Akademik başarılarıyla öne çıkan Bahçeşehir Okullarının, Türkiye çapında tüm kampüslerinde gerçekleşen Okula Kabul Sınavlarına 53.600 öğrenci katıldı.
bahcesehir_burs_sinavİlkokul 4., ortaokul 5, 6 ve 7., lise 9., 10, ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımına açık olan “Dünya Okulu’na Kabul Sınavı” 20, 27 ve 28 Şubat tarihlerinde rekor düzeyde bir katılımla gerçekleşti. Veli ve öğrenciler Türkiye genelinde tüm Bahçeşehir Okulları kampüslerinde aynı anda uygulanan sınava yoğun ilgi gösterdi.
Bahçeşehir Okulları Eğitim Departmanı tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Okula Kabul Sınavında başarılı olan öğrencilere Bahçeşehir Okullarında burslu eğitim alma imkanı sağlanacak.
Türkiye’de yeni nesil eğitimin öncüsü kabul edilen Bahçeşehir Okulları, Türkiye genelinde, 66 kampüsünde yaklaşık 35.000 öğrenciye hizmet veriyor. Kaliteli eğitimi Türkiye’nin her köşesine ulaştırma hedefi doğrultusunda yatırımlarına devam eden Bahçeşehir Koleji 2016-2017 öğretim yılında İstanbul Çekmeköy, İstanbul Taşdelen Lise, Diyarbakır Lise, Ankara Çayyolu, İzmir Karşıyaka, Isparta, Siirt, Elazığ, Kuşadası, Çorum, Iğdır, Malatya’da yeni kampüsler açacak.
Yeni açılacak olan Taşdelen Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi, Samsun Anadolu Lisesi ve Malatya kampüsü için 26 Mart tarihinde Okula Kabul Sınavı yapılacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.