banner

İhlas Koleji öğrencileri İstanbul’u İngilizce tanıttılar




Özel Bahçelievler İhlas Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencileri, “Hayaline Uç” isimli video yarışmasında Hırvatistan’da 1 haftalık tatil için yarıştılar.
ihlas_koleji_ingilizceOkulun Yabancı Dil Zümresi tarafından düzenlenen “İstanbul" temalı yarışmaya, İngilizce olarak hazırlanan 8 tanıtım filmi katıldı. İddialı olan filmler, aralarında yönetmen Mustafa Kökçe ve yabancı dil öğretmeni James Rock’ın da olduğu bir jüri tarafından değerlendirildi.
Yarışmanın sonucunda Ahmet Mücahit Sökmen ve Melih Özdemir’den oluşan Mission Impossible grubu yapmış oldukları kısa film ile birinciliğe ulaşarak Erasmus+ kapsamında Hırvatistan’a gitmeye hak kazandılar.
Özel Bahçelievler İhlas Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi Okul Müdürü Salih Uyan, yarışmaya katılan tüm grupları tebrik etti. Uyan, öğrencilerin gece gündüz demeden bu yarışmaya hazırlandıklarını ve iddialı filmlerle jürinin karşısına çıktıklarını ifade etti.
Erasmus + kapsamında hazırlanan projelere katılacak öğrencileri belirlemek için çeşitli yarışmalar düzenlediklerini belirten Uyan, Avrupa’nın çeşitli ülkelerine giden öğrencilerin hem orada İhlas Koleji’nin farklı okul ve kurumlarla ilişkileri geliştirdiklerini hem de özel deneyimler kazandıklarını vurguladı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.