banner

Bilnet Okulları’ndan 3 yeni kampüs




Bilfen Şirketler Grubunun yeni okul markası Bilnet Okulları, 3 yeni kampüsü ile istikrarlı büyümesine devam ediyor. Eğitimde daha fazla fırsat eşitliği yaratabilmek ve kaliteli eğitimi birçok noktaya ulaştırmak amacıyla yola çıkan Bilnet Okullarında Ankara Gölbaşı, İzmir Menderes ve İzmir Menemen Kampüslerinin imzaları atıldı.
bilnet_bilfenBilfen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk ve Bilnet Okulları CEO’su Faruk Tatar’ın yanı sıra Ankara Gölbaşı, İzmir Menderes ve İzmir Menemen Kampüs Kurucularının katılımıyla gerçekleşen törende yeni okul yatırımları için imzalar atıldı. Çocukları geleceğe hazırlamanın tek ve en iyi yolunun, onların alacağı eğitimin kalitesini artırmak olduğunun altını çizen Bilfen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, “Bilnet Okullarını, Bilfen Şirketler Grubu’nun bilgi birikimi ve başarısını referans alarak kurduklarını ve şimdi bu yeni okul markalarıyla da büyümeye devam ettiklerini söyledi. Öztürk ayrıca; Bu yeni okul markasıyla da eğitim hayatında Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmayı hedeflediklerini” sözlerine ekledi.
bilnet_bilfenBilnet Okulları CEO’su Faruk Tatar ise “Yeni dönemde mevcut okulların yanı sıra açılacak hem merkez hem de akredite okullarla birlikte Türkiye’nin 7 bölgesindeki 21 yerleşkemizle anaokulundan liseye kadar her seviyede eğitim – öğretime devam ediyoruz. Bilnet Okulları olarak eğitimde yarattığımız kaliteyi Türkiye’nin dört bir tarafına taşımak istiyoruz. Yapmış olduğumuz 500 milyon TL’ye varan yatırım ile eğitim kalitemizi memleketin dört bir yanına taşımanın yanında iş istihdamı da yaratarak Türkiye’nin ekonomisine katma değer yaratıyoruz.” dedi.
bilnet_menemenBilfen Şirketler Grubu bünyesinde yer alan grup şirketlerinden aldığı destek ile yola çıkan Bilnet Okulları yayıncılıktan toplu yemek hizmetine, servis taşımacılığından tekstile kadar birçok alanda markalaşmış olan Bilfen Şirketler Grubunun markalarından destek alıyor.
Bilnet Okulları Gölbaşı, Menderes ve Menemen Kampüsü yatırımcıları da eğitim alanında yaptıkları bu yatırımda Bilnet Okullarıyla birlikte çalışmanın mutluluğunu ve ayrıcalığını yaşadıklarını belirttiler.

Bilnet Okulları Hakkında
Bilnet Okulları ana kucağından yükseköğretim basamağına kadar geçen süreçte çağın eğitim stratejileri, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak geleceğe yön verebilen evrensel düşünebilen ilgi yetenek ve hedeflerine uygun Atatürk ilke inkılaplarına bağlı mutlu ve üretken bireyler olarak yetiştirme vizyonuna sahiptir. Her çocuk yaratıcıdır ancak ondaki yetenekleri bulup çıkarmak iyi bir eğitim kadrosuyla mümkündür. Bilnet Okulları bu anlayışla Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesiyle tüm Türkiye’de Bilfen Şirketler Grubunun yeni okul markası olarak eğitim öğretime devam etmektedir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.