banner

Enstitü Koleji’nden “ZAM YOK” açıklaması




2018 – 2019 Öğretim yılında büyük bir güçle eğitim sektörüne giren Enstitü Koleji, özel okulculukta farklı bir anlayışa sahip olduklarını bir kez daha kanıtlıyor. Türkiye ekonomisi zor günler geçirirken, Enstitü Koleji’nden velilere anlamlı bir destek geldi. Gelecek yıl için okul ücretlerinde artış yapmayacaklarını açıklayan Enstitü Koleji Kurucusu Özgür Boza, ekonomide yaşanan sorunlar nedeniyle, veli ve öğrencilerimizin sıkıntıya girmemesi amacıyla, gelecek yılın eğitim-öğretim ücretlerine zam yapmayacaklarını söyledi.

ozgur_boza_yeniİlk yılında 600 öğrenci kaydı ile sektörde rekor bir açılım yapan Enstitü Koleji, ilk yılında kendisine güvenen velilerine bu yıl zam yapmayacağını açıkladı. Ekonomik şartlar ve enflasyon, kur değişikliklerinin bu yıl okul ücretlerini çok etkileyeceği düşünüldüğünde, “zam yok” açıklaması velilerinin üzerinden büyük bir yükü alacak.

Eğitim, yemek, genel gider kalemlerinin ayrı ayrı zamlanarak saptanan yeni yıl ücretlerinde hiçbir kalemde değişikliğe gidilmeyeceğini belirten Enstitü Koleji Kurucusu Özgür Boza, sonraki aylarda da devletin uygun gördüğü zam oranıyla, kademeli olarak artış yapılacağını söyledi.

15 Ekim – 31 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak zamsız kayıt yenilemelerinin ardından, 1 Kasım itibari ile yeni kayıt lansmanına çıkacak kolejin, 2018 – 2019 Öğretim Yılı Kayıt Ücretleri de önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Kurucu Özgür Boza’nın bugün sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili şu açıklamayı paylaştı: “Yüzme Biliyorum. Zamsız kayıt yenileme bilgilendirmesi bugün açıklanacak. Bu şartlarda zamsız kayıt yenilemek, nehri yürüyerek geçmek gibi bir şey. Bunu yapacak gücümüz de var. Umarım nehri yürürken “yüzme bilmiyor” demezler.”

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.