banner

Koray Varol’dan yeni nesil eğitim modeli




koray_varol_okulUzun yılların eğitim birikimiyle yola çıkan, daha güçlü ve gelecek nesillere değer katacak eğitimi hedefleyen Koray Varol Okulları’nın açılışı gerçekleştirildi. Koray Varol Okulları, anaokulundan ortaokula kadar sadece 22 derslikte maksimum 500 öğrenciye dünya standartlarında eğitim imkanı sunuyor.

Uzun yıllar butik dershane ve yayıncılık alanında faaliyet gösteren Koray Varol Akademi, eğitim geçmişinin getirdiği deneyim ve birikimlerle, alanında daha güçlü ve gelecek nesillere değer katacak bir adım attı. Koray Varol Okulları adı ile 2019-2020 eğitim-öğretim yılında dünya standartlarında bir okul olarak hizmet vermek üzere törenle kapılarını öğrencilere açtı.
Öğrenci ve velilerin de katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde bir konuşma yapan Koray Varol Okulları’nın kurucusu Eğitimci Koray Varol, başarı ve mutluluğu yaşam biçimi haline getirmiş, fark yaratan bireyler yetiştirmek istediklerini belirterek, nitelikli eğitim ilkelerini benimseyen felsefenin devamlılığını sağlamak üzere Koray Varol Akademi Okulları’nı kurduklarını söyledi.

YENİ NESİL EĞİTİM MODELİ
Koray Varol Okulları’nın anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinden oluştuğunu dile getiren Varol, şöyle devam etti: “Bugün Koray Varol Akademi, yeni nesil eğitim modelleriyle sürdürülebilir başarı hedefleyen bir eğitim markasına dönüştü. Amacımız Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda çağdaş ve uluslararası eğitim standartlarını benimsemiş, yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında üst düzey donanıma sahip bireyler yetiştiren Türkiye’nin önde gelen ve örnek alınan eğitim kurumlarından biri olmaktır. İleride Nobel Ödülüne aday olacak fark yaratan bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz. Kendine güvenen çocuklar yetiştirmeyi hedefliyoruz.”

BUTİK OKUL ANLAYIŞI
Koray Varol Okulları’nın profesyonel gelişime açık öğretmenlerin okulu olduğunu ifade eden Koray Varol, şunları kaydetti: “Bireysel ilgiye odaklanan bir butik okul anlayışımız var. Öğrenciye özgü eğitim sistemi ve yüksek akademik başarıyı hedefliyoruz. Sağlıklı sosyal gelişime çok önem veriyoruz. Anaokulundan ortaokula kadar sadece 22 derslikte maksimum 500 öğrenciye dünya standartlarında eğitim vereceğiz. Ayrıca Koray Varol Okulları kampüsü, butik eğitimin tüm avantajlarını yaşatmak üzere özenle oluşturuldu.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.