banner

Vatan Eğitim Kurumları 18. yılında Türkiye’ye açılıyor




Kurulduğu günden bu yana 18. Yılı geride bırakan Vatan Eğitim Kurumları, yeni bir atılım sürecine giriyor. 2021 yılı sonuna kadar Türkiye’de 100 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Vatan Eğitim Kurumları Kurucusu Dr. Turay Kesler, yeni markaları Vatan VIP ve Vatan Çocuk hakkında da bilgi verdi. 

turay_keslerVatan eğitim kurumları bu yıl 18. Yılını dolduruyor. Mevcut durumda kaç okul ve kurs merkeziniz bulunmaktadır? Bünyenizde istihdam sağladığınız personel sayısı hakkında bilgi verebilir misiniz?

Vatan eğitim kurumları, 18 yıl önce bilgi ve tecrübelerimizin yanında heyecanımızı da katarak kurduğumuz bir marka. Vatan’ı kurduğumuz o gün hangi amaç ve duyguları hissediyorsak bugünde aynı hisleri paylaşıyoruz. Aynı şevk ve istekle Türk eğitim sistemine katkı sunup ülkemizin ve çağın ihtiyaç duyduğu nitelikli nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz.

Şuan da İstanbul, Sakarya ve Antalya’da faaliyet gösteren 16 okul ve 8 kurs merkezimiz bulunmaktadır. 500 kişinin üzerinde akademik ve idari kadromuzla her yıl 5000’in üzerinde öğrenciye hizmet vermekteyiz. 

ÇOCUKLARA VATAN GÜVENCESİ

Bünyenizde bulunan Vatan Okulları ve Vatan Kurs markalarının yanında Vatan VIP ve Vatan Çocuk Markalarını hayata geçirdiniz. Bu markalar hakkında bilgi paylaşabilir misiniz?

Kurulduğumuz gün itibariyle eğitimde kaliteyi arttırmak adına yenilikçi bir anlayışı sahiplendik. Okul ve kurslarımızın tüm kademlerini bu anlayışla yönettik. Şimdi ise kurs kademesinde VIP dediğimiz özel bir kategoride hizmet vermeyi planlıyoruz.

Vatan VIP Kurs modelinde öğrencilerimize akademik, sosyal, fiziksel anlamda özel olmanın ayrıcalığını hissettireceğiz.

1-3-5 kişilik sınıflar, birebir özel dersler, koçluk sistemi, kişiye özel çalışma modeli, konu analizi ve eksik tamamlama, kişiye özel kariyer planı, zihin haritası testi, zengin yayın içeriği, rehberlik ve danışmanlık sistemi gibi pek çok alanda öğrencilerimize özel bir eğitim sunacağız.

Okulöncesi kademesinin diğer kademelere göre daha hassas daha özverili daha ilgili bir dönem olduğunun farkındayız. Eğitim, güvenle başlar. Çocuklarımızı vatan güvencesi ile tanıştırıyoruz. Özel bir eğitim sunmak, bireysel anlamda yeteneklerini keşfetmesini sağlamak, gelecek yıllar adına güçlü temeller oluşturmak adına anaokullarımıza ayrı bir misyon ve anlam yükleyip Vatan Çocuk olarak markalaştırdık.

Her iki markamızın Türk eğitim sistemine ve kurumlarımıza güç katacağına inanıyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Sizlerin huzurunda hayırlı olmasını temenni ediyorum. 

vatanFRANCHISE SİSTEMİ VATAN BİRİKİMİYLE GELİŞECEK

Franchise modeliyle eğitime yatırım yapacak olanlar için hem bilgi hem de tercih sebebi olması açısından bilgi paylaşabilir misiniz ?

Eğitim, bir ülkenin gelişmesi, sağlam temellere dayandırılması ve geleceğe umutla bakması için yegane yoldur. Öncelikle şunu belirtmeliyim; öğrencilerimiz, velilerimiz ve bu kutsal mesleği icra eden öğretmenlerimizin kısacası ülkemizin güvenilir eğitim kurumlarına ihtiyacı var.

18 yıl önce kurduğumuz Vatan Eğitim Kurumları her dönemde uyguladığı politikalarla başarıyı ve kaliteyi yakalamıştır. Türkiye’nin içinden geçtiği kaotik ve karmaşık dönemlerde ismi bir kere bile şaibeye karışmamız temiz bir markadır. Yetiştirdiğimiz on binlerce öğrencimiz bu ülkenin aydınık geleceği olmuştur.

Vatan Eğitim Kurumları, genel müdürlük yapısı ile yönetilmektedir. Eğitim, insan kaynakları, mali işler, hukuk, satınalma, kurumsal iletişim ve pazarlama birimleriyle profesyonelce kurgulanmıştır.

Tüm bunların yanında yeni eğitim modelleri geliştirmek, projeler ortaya koymak, kurumsal çalışmalar için eğitim koordinatörleri, zümre başkanları ve alt kademeleriyle büyük bir ar-ge çalışması yürütülmektedir.

Vatan Eğitim Kurumlarından franchise alan eğitim yatırımcıları 18 yıllık tecrübemizi, Vatan’ın kurumsal hafızasını ve yönetim desteğini yanında hissedeceklerdir.

Kurum açılış sürecinden başlayarak resmi işler, mali planlamalar, personel planlaması, satış&pazarlama stratejisi, lojistik ihtiyaçları, eğitim yönetimi gibi ihtiyaç duyacağı tüm alanlarda birikimimizi sunup desteğimizi göstereceğiz.

Franchise modelimiz maddi ve manevi yönden uygulanabilir ve yatırımcılarımıza yol açan ve gösteren sistemle hazırladık. Sadece sözleşmeyi imzalamak ve tabelayı asana kadar ki süreçten ibaret değildir. Franchise şubelerimiz kendi şubelerimizden farkı olmayacaktır.

“Eğitimin Vatanı”’, Vatan eğitim kurumlarında buluşalım. 

HEDEFİMİZ 20221 SONUNDA 10 ŞUBEYE ULAŞMAK

Vatan eğitim kurumlarının franchise vererek yakında tüm Türkiye’de olacağını ifade ettiniz. Strateji ve hedeflerinden bahsedebilir misiniz?

Vatan eğitim kurumları bünyesindeki tüm sınıf ve kategorilerde kalite eğitimin adresi olmuştur. Kurulduğu günden beri akademik, sanatsal, sportif ve tüm alanlarda proje ve çalışmalarıyla üstün başarılar elde etmiştir. Bunu tabi ki disiplinli eğitim anlayışı, işini özveri ile yapan idarici/öğretmenlerine ve her zaman aile olmayı başarabildiğimiz velilerimize borçluyuz.

18 yıllık tecrübe, deneyim ve birikimlerimizi tüm Türkiye’ye ulaştırmak istiyoruz. Bu doğrultuda kurumsal vizyonumuzla uyuşan, aynı idealler ve hedefler doğrultusunda yol yürüyebileceğimiz, kalite standartlarının üzerinde hizmet verme anlayışında olan eğitim yatırımcılarıyla Vatan markasını tüm Türkiye’ye ulaştıracağız.

Mevcut durumda 3 ilde 16 okul ve 8 kurs merkeziyle faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Hedeflerimizde 2020 yılının bitimine kadar 50, 2021 yılı bitimine kadar ise 100 şube olma planı doğrultusunda eğitim yatırımcılarımızla görüşmelerimiz devam etmektedir.

“Eğitim, güvenle başlar. Çocuklarımızı vatan güvencesi ile tanıştırıyoruz. Özel bir eğitim sunmak, bireysel anlamda yeteneklerini keşfetmesini sağlamak, gelecek yıllar adına güçlü temeller oluşturmak adına anaokullarımıza ayrı bir misyon ve anlam yükleyip Vatan Çocuk olarak markalaştırdık.”

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.