banner

2000’e yakın öğrenci Cemil İpekçi kıyafetleriyle Guinnes Rekoru kırdı




Okyanus Kolejleri’nin 1967 öğrencisi cemil ipekçi kıyafetleriyle podyumda Guinness rekoru kırdı.

okyanus koleji öğrencileri guinnes rekoru kırdıÖğrencilerine farklı deneyimler yaşatmak amacıyla yıl boyunca birbirinden ilginç projeler gerçekleştiren Okyanus Kolejleri, bu seneki yılsonu etkinliğinde de oldukça farklı bir organizasyon gerçekleştirdi.

26 Mayıs Cumartesi günü Bayrampaşa Ora Arena’da Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğundaki organizasyon, 200 Okyanus Koleji öğrencisinin Okay Temiz ile birlikte gerçekleştireceği sahne performansıyla başladı. Türkiye ve dünya genelinde farklı projeleriyle derece alan öğrencilere plaket verilmesinin ardından, program modern dans gösterileriyle devam etti.

Amerika ve Japonya’dan sonra “Guinness En Fazla Modelle Podyuma Çıkma Rekoru” Türkiye’de Okyanus Koleji Öğrencileri ile kırıldı

“En fazla model ile podyuma çıkma rekoru”  New York’tan sonra, birkaç ay önce Tokyo’da kırılmıştı. 26 Mayıs Cumartesi günü ise Bayrampaşa Ora Arena’da 1980 Okyanus Koleji öğrencisi ve öğretmenleri podyumda yürüyerek yeni bir rekor denemesi gerçekleştirdi ve gecenin sonunda Guinness Türkiye temsilcisi Şeyda Subaşı Gemici 1967 kişi ile rekorun kırıldığını açıkladı. Öğrenciler Güzel Sanatlar Lisesi ve Moda Tasarımı Bölümü’nün hazırladığı kıyafetler ve Cemil İpekçi’nin tasarımlarıyla podyuma çıktı. Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Nazım Boduroğlu “Bu gece takım ruhu ile neler başarılabileceğini hep birlikte yaşadık. Ülkemiz adına böyle bir tanıtım çalışması yapmış olmak gurur verici” dedi. Ünlü modacı Cemil İpekçi de organizasyona katılarak öğrencilere destek oldu.

Yaklaşık 2000 öğrenci rekor denemesi için tam 9 ay hazırlandı

2011-2012 Eğitim Öğretim Dönemi’nin başladığı Eylül ayından bugüne kadar uzun bir hazırlık dönemi geçiren Okyanus Koleji öğrencileri ve öğretmenleri rekoru tüm kurallara uyarak gerçekleştirebilmek adına uzun bir hazırlık dönemi geçirdi ve tüm dünyada ses getirecek bir etkinlikte yer almanın heyecanını yaşadı.

Hem dans gösterileri hem de podyumdaki yürüyüşün sanat yönetmenliğini ünlü koregraf Yasin Soy gerçekleştirdi. Saat 21.00’de başlayan rekor denemesi yaklaşık iki buçuk saat sürdü.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.