banner

Doğa Koleji’nde yeni dönem




Doğa Koleji CEO’SU Uğur Gazanker görevinden ayrıldı.

Doğa Koleji CEO’SU Uğur Gazanker,  13 yıl boyunca sürdürdüğü görevine veda etti.

Doğa Koleji Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, Şubat 2002 tarihinde Doğa Koleji Kurucu Genel Müdürü olarak görevine başlayan Uğur Gazanker’in 20 Şubat 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kendi isteği ile görevinden ayrılma kararı aldığı ifade edildi. Açıklamada, yeni dönemde kurumu, yine kuruluşundan bu yana emeği geçmiş olan Bünyamin Çelikten ve direktör kadrosunun yöneteceği belirtildi.

Uğur Gazanker’in açıklaması

Uğur Gazanker görevinden ayrılma kararı ile ilgili olarak “Doğa Koleji’nde geçirdiğim 13 yılda vizyonumuz, eğitime kurumsal bakışımız, marka stratejilerimiz ve güçlü takım oyunuyla öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, yöneticilerimize, çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza, milletimize ve sektöre değer yaratmak için çalıştık. Bu yolculukta bize inanan ve eşlik eden tüm takım arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bu bayrağı teslim ederken birlikte çalıştığımız güçlü ekibin Doğa Koleji’ni daha da ileri taşıyacağına inanıyorum. 13 yıldır neredeyse hiç dinlenmeden yoğun bir şekilde çalıştık. Bir süreliğine dinlenmek istiyorum ” diye konuştu.

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Şimşek ise yaptığı açıklamada “Doğa Koleji olarak Sayın Uğur Gazanker’ın CEO’luğu döneminde ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza attık. Sayın Gazanker Doğa Koleji’nin bir okuldan, bugün Türkiye’nin en önemli eğitim kurumuna dönüşümüne liderlik etmiştir. 100 öğrenciyle başladığı bu yolculuğu 70 bin öğrenci ile devrediyor. Kendisine minnettarım. Bugüne kadar sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki iş hayatında ve özel yaşamında başarılar diliyorum. ” dedi.

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Göktekin Dinçerler de yaptığı açıklamada “Sayın Uğur Gazanker’e vizyonu ve enerjisiyle Doğa’ya kattığı değerlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Doğa Koleji yönetim kadrosu olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Yeni dönemde öğretmen ve yönetici kalitemiz ile tüm dünyada örnek gösterilen bir okul olmayı hedefliyoruz. Bundan böyle süreçlerimizi, altyapımızı ve sistemlerimizi daha da geliştirip kıymetli öğrencilerimiz ve  velilerimize daha da önemli hizmetler vermeyi amaçlıyoruz.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.