banner

Üstün yetenekli öğrenciler okulu TEVİTÖL’e başvurular başladı




Üstün yetenekli öğrencileri için özel eğitim veren Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi’ne 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı için başvurular başladı.

Türkiye’nin üstün yetenekli öğrencileri için özel eğitim veren tek lisesi Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi’ne (TEVİTÖL) 2013-2014 öğretim yılında alacağı öğrenciler için başvurular başladı. Başvuracak adayların, 22 Nisan tarihine kadar gerekli evrakları elden ya da posta yoluyla TEVİTÖL’e iletmesi gerekiyor. TEVİTÖL’e 2013–2014 öğretim yılında 60 yeni öğrenci alınacak.

Türkiye’nin IQ’su 130’un üzerinde olan üstün ve özel yetenekli öğrencilerinin eğitim merkezi olan TEVİTÖL’de, ekonomik ve sosyal açıdan zor durumda olan üstün ve özel yetenekli öğrencilerin yeteneklerini geliştirme odaklı verilen eğitimle geleceğin liderleri yetiştiriliyor.

TEVİTÖL’de öğrenciler ilgileri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştiriliyor ve Anadolu Liseleri müfredatı yanı sıra proje temelli eğitim sistemi uygulanıyor. TEVİTÖL’den mezun olan öğrenciler dünyanın en iyi üniversitelerinden tam burs kazanıyor, Türkiye’de de önde gelen üniversitelerde eğitim görmeye hak kazanıyor.

Türk Eğitim Vakfı (TEV) bünyesinde yer alan TEVİTÖL’E başvuru koşulları, seçim süreci ve gerekli belgelerle ilgili detaylı bilgiye http://www.tevitol.k12.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.