banner

Pedagojik Formasyon başvuru kılavuzunda değişiklik




Pedagojik Formasyon Sertifika Programları başvuru kılavuzunda değişiklik yapıldı.

Formasyon başvuruları ve başvuru kılavuzu için Tıklayın

ÖSYM, YÖK’ün Pedagojik Formasyon Sertifika Programları başvuru kılavuzunda değişiklik yapıldığını duyurdu. Adı geçen kılavuzda Tablo-1’de yer alan “Coğrafya” alanının puan türünün, Yükseköğretim Kurulu tarafından “SÖZ” olarak değiştirildiği belirtildi. Açıklamada, tercih yapan adayların tercih süresi içinde isterlerse bu tercihlerini değiştirebilecekleri ifade edildi.

ÖSYM’den şu açıklama yapıldı;

28 Kasım 2013 tarihinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanan 2013 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Tercih Kılavuzu (YÖK)  Tablo-1’deyer alan Coğrafya alanının puan türü, Yükseköğretim Kurulu tarafından SÖZ olarak yeniden belirlenmiştir.

Tercih Kılavuzu, yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanmıştır. Bu değişiklik nedeniyle tercihlerini değiştirmek isteyen adaylar, tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.

Adayların tercihlerini yaparken, Tercih Kılavuzunda yapılan düzenlemelere ve değişikliklere dikkat etmeleri gerekmektedir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.