banner

TUS, DUS ek yerleştirme ve YDUS yerleştirme başvuruları




TUS, DUS ek yerleştirme tercih başvuruları ile YDUS yerleştirme tercih başvuruları 11-16 Aralık 2013 tarihleri arasında alınacak. Başvurular ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinde yayınlanan kılavuza göre yapılacak

Tıpta Uzmanlık (TUS), Diş Hekimliğinde Uzmanlık (DUS) Eğitimi Giriş Sınavları ek yerleştirme tercih başvuruları ile Tıpta Yan Dal Uzmanlık (YDUS) yerleştirme tercih başvuruları 11-16 Aralık 2013 tarihleri arasında ÖSYM tarafından alınacak.

TUS ek yerleştirme başvuru açıklaması;

2013-TUS Sonbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri, 11-16 Aralık 2013 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacaktır. Ek yerleştirme, 2013-TUS Sonbahar Dönemi Başvuru Kılavuzu ile 2013-TUS Sonbahar Dönemi Tercih Kılavuzunda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacaktır. Ek yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

DUS ek yerleştirme başvuru açıklaması;

2013-DUS Sonbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri, 11-16 Aralık 2013 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacaktır. Ek yerleştirme, 2013-DUS Sonbahar Dönemi Başvuru Kılavuzu ile 2013-DUS Sonbahar Dönemi Tercih Kılavuzunda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacaktır. Ek yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

YDUS yerleştirme başvuru açıklaması;

2013-YDUS ile ilgili tercih işlemleri, 11-16 Aralık 2013 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacaktır. Yerleştirme, 2013-YDUS Başvuru Kılavuzunda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacaktır. Yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.