banner

ÖSYS başvuruları çarşamba günü sona eriyor




2 Ocak'ta başlayan 2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi'ne (ÖSYS) başvuru işlemleri 15 Ocak Çarşamba günü sona eriyor. ÖSYM, başvuru süresinin kesinlikle uzatılmayacağını duyurdu.

2 Ocak'ta başlayan 2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi'ne (ÖSYS) başvuru işlemleri 15 Ocak 2014 tarihinde sona eriyor. ÖSYS'ye 1 milyonun üzerinde başvuru yapılması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde ÖSYM’den yapılan açıklamada, başvuru merkezlerinden veya internet üzerinden bireysel başvuru sisteminde son gün yoğunluğu oluşmaması için, bireysel başvuru hakkı bulunmayan adayların bir an önce Başvuru Merkezlerinden başvurularını tamamlamaları gerektiği belirtildi. Ayrıca, internet üzerinden başvuruların, 15 Ocak 2014 tarihinde saat 23.59’da, başvuru merkezlerinden başvuru alma işleminin ise 15 Ocak 2014 tarihinde mesai saati bitiminde sona ereceği bildirildi. 23 Mart 2014 tarihinde yapılacak YGS için başvuru sonuçlarına bağlı diğer hazırlık çalışmalarının hemen başlaması zorunlu olduğundan 2014-ÖSYS başvuru süresi uzatılmayacağı ifade edildi.

Başvurularla ilgili detaylı bilgi için Tıklayın


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.