banner

JANA sınav sonuçları açıklandı




Jandarma Astsubaylık Sınavı (JANA) sonuçları saat 16:00’da ÖSYM’nin internet sitesinde açıklandı. JANA sonuçları ile sınav soru ve cevaplarınızı görüntülemek için Tıklayın

8 Mart tarihinde yapılan Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı (2014 JANA) sınav sonuçları açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilecek.

ÖSYM’den yapılan açıklama;

8 Mart 2014 tarihinde yapılan 2014 Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı’nın (2014-JANA),  değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçları, 14 Mart 2014 tarihinde saat 16.00’dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Sınava giren adayların cevap kâğıtlarının görüntüleri, adayların kendi cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla erişime açılmıştır. Adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsüne, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak erişebileceklerdir. Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.