banner

YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS 2014 sonuç öğrenme




YDS 2014 sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS sonuçları ile ilgili ÖSYM bir açıklama yaptı mı? YDS sonuç öğrenme adresi Tıklayın YDS 2014 sonucunuzu öğrenin

6 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) sonuçları ne zaman açıklanacak? 2 milyondan fazla adayın girdiği YGS sonuçlarını bir haftada açıklayan ÖSYM’nin YDS sonuçlarını en geç 10 gün içinde açıklaması bekleniyor. YDS 2014 İlkbahar Dönemi sonuçları açıklandığı andan itibaren Eğitimtercihi’nde.  YDS 2014 sonuçlarınızı buradan öğrenebilirsiniz YDS sonucunuzu öğrenmek için tek yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklamak

YDS 2014 sonuç öğrenme TIKLAYIN

Yabancı dil tazminatı almak isteyen kamu personeli ile yabancı dil bilgisi seviyesini tespit ettirmek isteyenlerin girdiği YDS Pazar günü yapıldı.

Yabancı dil tazminatı almak isteyen kamu personeli ile yabancı dil bilgisi seviyesini tespit ettirmek isteyenlerin girdiği Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Pazar günü yapıldı.

ÖSYM tarafından düzenlenen YDS İlkbahar Dönemi Sınavı, Almanca, Arapça, Bulgarca, Çince, Danimarkaca (Danish Dili), Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca (Dutch Dili), İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca (Ukraince) ve Yunanca dillerinden gerçekleştirildi.

Sınav, saat 9.30'da başladı ve 150 dakika sürdü.

YDS bir daha ne zaman yapılacak?

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Sonbahar Dönemi 6 Eylül 2014 tarihinde yapılacak. YDS sonbahar dönemi başvuruları 30 Haziran-9 Temmuz 2014 tarihleri arasında alınacak. 

YDS sonbahar dönemi hangi alanlardan yapılacak?

YDS Sonbahar Dönemi Sınavı sadece Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusçadan yapılacak. Diğer dillerden sınava girmek isteyenler YDS ilkbahar Dönemi sınavına başvuru yapacak. YDS ilkbahar dönemi 2014’te yapıldığı için adaylar YDS ilkbahar dönemi 2015’i beklemek zorunda.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.